Nasza oferta

EVENT BUMPER BALL został założony aby cieszyć i bawić. Specjalizujemy się w organizacji imprez dla dzieci i dorosłych oraz wynajmie dość nietypowych urządzeń takich jak: kule bumper ball, ruroskoczki, alkogogle, drewniane gry wielkoformatowe oraz żyroskop przeciążeń 3G zwany symulatorem lotów i innych.

 NASZ OFERTA W SKRÓCIE:

Bumper balls
Dmuchane kule są wspaniałą formą rozrywki podczas imprez plenerowych. Stanowią bezpieczną i dającą dużo frajdy zabawę na świeżym powietrzu.
Żyroskop/Symulator przeciążeń lotniczych 3G (trenażer lotniczy)
Proponujemy wspaniałą atrakcję, która pozwala poczuć na własnej skórze to, czego doświadczają piloci, kosmonauci oraz żołnierze w desancie.
Mobilna strefa gier wielkoformatowych
Angażują, uczą i bawią dzieci oraz dorosłych podczas wydarzeń! Poznaj nasze gry i zamów je na organizowane wydarzenie. Uczestnicy będą zachwyceni możliwością zabawy i rywalizacji w prostych, ale angażujących zawodach, które przypomną dzieciństwo.
Strefa kreatywna gier i klocków 
Ciekawa  alternatywa na pikniki i eventy oraz inne wydarzenia. Strefa kreatywna gier i zabaw składa się z przeszło 20 drewnianymi gier wielkoformatowych oraz klocków lego i linden. Super ciekawa oferta na Twoje wydarzenia.

Naszą ofertę dopełniają:

Kule wodne
Zapraszamy do skorzystania z naszych kuli wodnych. Dostarczą wiele radości zarówno dzieciom jak i dorosłym.
Dmuchany zamek i zjeżdżalnie
W Naszej ofercie posiadamy bezpieczne dmuchane zjeżdżalnie  oraz zamek do skakania, które zapewnią uciechę najmłodszym.
Alkogogle
Edukacyjny zestaw gogli imitujący stan upojenia alkoholowego. Edukacja pomieszana z dobrą zabawą.
Ruroskoczki
to dmuchane rury do skakania idealne dla dzieci od 6 roku życia i dorosłych. Na jednym ruroskoczku siada 3 osoby i jednocześnie skaczą do przodu, Wygrywa ten zespół, który pierwszy dotrze do mety.
Malowanie buziek, animacje dla dzieci i dorosłych
Zajęcia integracyjne dla dzieci, młodzieży i dorosłych

Bumper ball na Śląsku jeszcze nigdy nie był tak blisko Ciebie.

Do zobaczenia!

1200
zadowolonych klientów
98
imprez
750
godzin gry
0
kontuzji

Multimedia

Sportowe urodzinki
Bumper Ball Cieszyn - wzbogacenie oferty turystycznej
Urodzinki sportowe z bumper ball oraz naukowe z robotyką i kodowanie
Zajęcia z bumper ball
Odlotowe zajęcia WF z bumper ball
Zajęcia integracyjne
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6

Polityka prywatności opisuje zasady przetwarzania przez nas informacji na Twój temat, w tym danych osobowych oraz ciasteczek, czyli tzw. cookies.


1. Informacje ogólne

  1. Niniejsza polityka dotyczy Serwisu www, funkcjonującego pod adresem url: bumperball.cieszyn.pl
  2. Operatorem serwisu oraz Administratorem danych osobowych jest: TuristWeb usługi informatyczno-turystyczne Andrzej Surma ul. Ptasia 27, 43-400 Cieszyn
  3. Adres kontaktowy poczty elektronicznej operatora: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  4. Operator jest Administratorem Twoich danych osobowych w odniesieniu do danych podanych dobrowolnie w Serwisie.
  5. Serwis wykorzystuje dane osobowe w następujących celach:
    • Obsługa zapytań przez formularz
    • Realizacja zamówionych usług
    • Prezentacja oferty lub informacji
  6. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób:
    1. Poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach dane, które zostają wprowadzone do systemów Operatora.
    2. Poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych plików cookie (tzw. „ciasteczka”).

2. Wybrane metody ochrony danych stosowane przez Operatora

  1. Miejsca logowania i wprowadzania danych osobowych są chronione w warstwie transmisji (certyfikat SSL). Dzięki temu dane osobowe i dane logowania, wprowadzone na stronie, zostają zaszyfrowane w komputerze użytkownika i mogą być odczytane jedynie na docelowym serwerze.
  2. Operator okresowo zmienia swoje hasła administracyjne.
  3. W celu ochrony danych Operator regularnie wykonuje kopie bezpieczeństwa.
  4. Istotnym elementem ochrony danych jest regularna aktualizacja wszelkiego oprogramowania, wykorzystywanego przez Operatora do przetwarzania danych osobowych, co w szczególności oznacza regularne aktualizacje komponentów programistycznych.

3. Hosting

  1. Serwis jest hostowany (technicznie utrzymywany) na serwera operatora: cyberFolks.pl

4. Twoje prawa i dodatkowe informacje o sposobie wykorzystania danych

  1. W celu realizacji obowiązków wynikających z przepisów o ochronie danych osobowych oraz w celu zapewnienia realnej ochrony danych Operator powołał Inspektora Ochrony Danych.
  2. Inspektorem Ochrony Danych jest: Andrzej adres: ul. Ptasia 27, 43-400 Cieszyn kontakt elektroniczny: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  3. W niektórych sytuacjach Administrator ma prawo przekazywać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, jeśli będzie to niezbędne do wykonania zawartej z Tobą umowy lub do zrealizowania obowiązków ciążących na Administratorze. Dotyczy to takich grup odbiorców:
    • osoby upoważnione przez nas, pracownicy i współprcownicy, którzy muszą mieć dostęp do danych osobowych w celu wykonywania swoich obowiązków,
    • firma hostingowa,
    • firmy obsługująca mailingi,
    • firmy obsługująca komunikaty SMS,
    • firmy, z którymi Administrator współpracuje w zakresie marketingu własnego,
    • kurierzy,
    • ubezpieczyciele,
    • kancelarie prawne i windykatorzy,
    • banki,
    • operatorzy płatności,
    • organy publiczne.
  4. Twoje dane osobowe przetwarzane przez Administratora nie dłużej, niż jest to konieczne do wykonania związanych z nimi czynności określonych osobnymi przepisami (np. o prowadzeniu rachunkowości). W odniesieniu do danych marketingowych dane nie będą przetwarzane dłużej niż przez 3 lata.
  5. Przysługuje Ci prawo żądania od Administratora:
    • dostępu do danych osobowych Ciebie dotyczących,
    • ich sprostowania,
    • usunięcia,
    • ograniczenia przetwarzania,
    • oraz przenoszenia danych.
  6. Przysługuje Ci prawo do złożenia sprzeciwu w zakresie przetwarzania wskazanego w pkt 3.3 c) wobec przetwarzania danych osobowych w celu wykonania prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora, w tym profilowania, przy czym prawo sprzeciwu nie będzie mogło być wykonane w przypadku istnienia ważnych prawnie uzasadnionych podstaw do przetwarzania, nadrzędnych wobec Ciebie interesów, praw i wolności, w szczególności ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń.
  7. Na działania Administratora przysługuje skarga do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa.
  8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, lecz niezbędne do obsługi Serwisu.
  9. W stosunku do Ciebie mogą być podejmowane czynności polegające na zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu w celu świadczenia usług w ramach zawartej umowy oraz w celu prowadzenia przez Administratora marketingu bezpośredniego.
  10. Dane osobowe nie są przekazywane od krajów trzecich w rozumieniu przepisów o ochronie danych osobowych. Oznacza to, że nie przesyłamy ich poza teren Unii Europejskiej.

5. Informacje w formularzach

  1. Serwis zbiera informacje podane dobrowolnie przez użytkownika, w tym dane osobowe, o ile zostaną one podane.
  2. Serwis może zapisać informacje o parametrach połączenia (oznaczenie czasu, adres IP).
  3. Serwis, w niektórych wypadkach, może zapisać informację ułatwiającą powiązanie danych w formularzu z adresem e-mail użytkownika wypełniającego formularz. W takim wypadku adres e-mail użytkownika pojawia się wewnątrz adresu url strony zawierającej formularz.
  4. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza, np. w celu dokonania procesu obsługi zgłoszenia serwisowego lub kontaktu handlowego, rejestracji usług itp. Każdorazowo kontekst i opis formularza w czytelny sposób informuje, do czego on służy.

6. Logi Administratora

  1. Informacje zachowaniu użytkowników w serwisie mogą podlegać logowaniu. Dane te są wykorzystywane w celu administrowania serwisem.

7. Istotne techniki marketingowe

  1. Operator stosuje analizę statystyczną ruchu na stronie, poprzez Google Analytics (Google Inc. z siedzibą w USA). Operator nie przekazuje do operatora tej usługi danych osobowych, a jedynie zanonimizowane informacje. Usługa bazuje na wykorzystaniu ciasteczek w urządzeniu końcowym użytkownika. W zakresie informacji o preferencjach użytkownika gromadzonych przez sieć reklamową Google użytkownik może przeglądać i edytować informacje wynikające z plików cookies przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/

8. Informacja o plikach cookies

  1. Serwis korzysta z plików cookies.
  2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
  3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu.
  4. Pliki cookies wykorzystywane są w następujących celach:
    1. utrzymanie sesji użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
    2. realizacji celów określonych powyżej w części "Istotne techniki marketingowe";
  5. W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
  6. Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.
  7. Ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
  8. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu wykorzystywane mogą być również przez współpracujące z operatorem Serwisu podmioty, w szczególności dotyczy to firm: Google (Google Inc. z siedzibą w USA), Facebook (Facebook Inc. z siedzibą w USA), Twitter (Twitter Inc. z siedzibą w USA).

9. Zarządzanie plikami cookies – jak w praktyce wyrażać i cofać zgodę?

  1. Jeśli użytkownik nie chce otrzymywać plików cookies, może zmienić ustawienia przeglądarki. Zastrzegamy, że wyłączenie obsługi plików cookies niezbędnych dla procesów uwierzytelniania, bezpieczeństwa, utrzymania preferencji użytkownika może utrudnić, a w skrajnych przypadkach może uniemożliwić korzystanie ze stron www
  2. W celu zarządzania ustawienia cookies wybierz z listy poniżej przeglądarkę internetową, której używasz i postępuj zgodnie z instrukcjami:

    Urządzenia mobilne:

Galeria

DSC03901
Rodzinny bumper ball
IMG_20200722_102757
Urodzinowy bumper ball
bumper4
Odlotowe zajęcia WF
Kawalerski bumper ball
Kawalerski bumper ball
Piknikowy bumper ball
Piknikowy bumper ball
ruroskoczki3
Ruroskoczki
ruroskoczki
Ruroskoczki
zyroskop
Symulator lotów, żyroskop przeciążeń 3G
zyroskop2
Symulator lotów, żyroskop przeciążeń 3G
kacik
kącik zabaw
kacik zabaw
kącik zabaw
bumper ball i dmuchance
bumper ball i dmuchańce
dmuchance
Dmuchańce
animacje1
Animacje dla dzieci
animacje
Animacje dla dzieci
alkogogle1
Alkogogle
integracja
Integracja grupy
alkogogle
Alkogogle
zajęcia z robotyki
Warsztaty z robotyki
Wielkoformatowe gry drewniane
Wielkoformatowe gry drewniane

OPINIE

Firma godna polecenia 😍... Świetne podejście do dzieci... Maluchy mega zadowolone.. Dziękujemy za wspólną zabawę... 😊 I czekamy na następne takie zajęcia organizowane w Brennej 😊
Agnieszka Taberska
Rodzic

Świetnie prowadzone zajęcia! Młodzież zachwycona 🤩 Bumper balle, zajęcia integracyjne, budowanie z klocków - to był świetny czas. Dziękują za spotkanie i do zobaczenia!

Ula Szczerek
Kierownik Kolonii

Profesjonalna obsługa 😁 Bardzo polecam, chłopaki jak chcecie super spędzić czas na wieczorze kawalerskim, urodzinach lub innej imprezie to zachęcam do zamówienia. Świetna zabawa, ubaw po pachy, jest co wspominać 🤣😂

Sebastian Ganiek
Uczestnik

NASZ ZESPÓŁ

Andrzej Surma
Właściciel i instruktor

 

Ryszard Patyna
Instruktor

 

KONTAKT

Bumper Ball Cieszyn

+48 602 362 133

DMC Firewall is a Joomla Security extension!

Na naszej stronie internetowej używamy plików cookie. Niektóre z nich są niezbędne dla funkcjonowania strony, inne pomagają nam w ulepszaniu tej strony i doświadczeń użytkownika (Tracking Cookies). Możesz sam zdecydować, czy chcesz zezwolić na pliki cookie. Należy pamiętać, że w przypadku odrzucenia, nie wszystkie funkcje strony mogą być dostępne.